יום חמישי , מרץ 20 2025
 
ראשי / זה רק הסוף: זילבר הודיע כי לא יתמודד שוב בבחירות

זה רק הסוף: זילבר הודיע כי לא יתמודד שוב בבחירות

חבר המועצה מתנועת צעירים הודיע על סיום דרכו הפוליטית בתום קדנציה בת 5 שנים. שותפו לדרך, מורן ישראל, נפרד ממנו בפוסט נרגש

איתי זילבר עוזב את המועצה, צילום: פרטי
איתי זילבר עוזב את המועצה, צילום: פרטי

חבר המועצה מתנועת צעירים, איתי זילבר, החליט כי לא יתמודד שוב למועצת העיר חולון. הודעתו התקבלה בהפתעה אחרי שבספטמבר האחרון הודיע על כוונתו להקים מפלגה ארצית בשם 'זה מקומי' ביחד עם מורן ישראל, שאמורה הייתה לקדם נושאים מוניציפליים בכנסת. לעת עתה רעיון המפלגה ירד מעל לפרק.

יעניין אותך גם


  הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של בת ים ניוז

  רוצים להדליף? שלחו וואטסאפ

  הצטרפו לעמוד הפייסבוק של בת ים ניוז


סוף לנרגילות במרפסת: בעקבות תלונת זוג הפנסיונרים הוגשה הצעת חוק

המציג הינו רופא: הקמפיין החדש בוולפסון לחיזוק הקשר עם המטופלים

הפוסט של זילבר, צילום מסך
הפוסט של זילבר, צילום מסך

בפוסט שפירסם בדף הפייסבוק שלו סיכם זילבר את השנים האחרונות והודיע על פרישתו מהחיים הפוליטיים בחולון: "זו הייתה קדנציה מדהימה ומתישה, מספקת ומתסכלת, מלמדת ומעשירה. אני שמח שלמדתי את המערכת מבפנים ואז השתמשתי בה כדי לשפר את חיי התושבים. אני שמח שדחפתי את הידיים לבוץ והצלחתי לחסוך קצת כסף ציבורי אבוד. אבל מעל לכל, אני שמח שפגשתי אנשים. פגשתי את הזכאים להנחות בארנונה שאפילו לא ידעו מה מגיע להם (עכשיו הם מקבלים את ההנחה), את האמא שהבת שלה זקוקה להנגשת בית הספר כדי שתוכל לעלות לכיתה (תתחדשו על המעלית בבית הספר) ואת אלו שלא הבינו איך העירייה מתכננת לשנות את אופי השכונה שלהם במחי החלטה אחת (אל תדאגו, ביטלנו אותה)".

לסיום העביר זילבר מסר של תמיכה בשותפו המתמודד על ראשות העירייה, מורן ישראל. "אנחנו מכירים מגיל 15 ואני אומר לכם הוא יהיה ראש עיר מצוין. אני מאמין בו בכל לבי ויודע שיש לו את כל מה שצריך כדי להצעיד את העיר הזו קדימה. מעבר לכל האיכויות המקצועיות שלו, יש לו עוד משהו שאחרים קצת איבדו, יש לו לב והוא משתמש בו. זה בדיוק מסוג המנהיגים שאנחנו רוצים לראות".

"עשה ימים כלילות עבור הציבור החולוני"

בפוסט שפירסם מורן ישראל הוא נפרד משותפו לדרך. "מועצת העיר של חולון תיפרד לאחר הבחירות הקרובות מאחד האנשים הכי מדהימים שאני מכיר – איתי זילבר. חבר מועצת העיר, אבל בראש ובראשונה חבר".

ישראל שיבח את חברו על תפקודו במועצה. "בקדנציה האחרונה הוא עשה לילות כימים עבור הציבור החולוני, בוועדות השונות, במועצת העיר, בישיבות אל תוך הלילה ובמפגשים עם תושבים והכל בהתנדבות מלאה, תוך שהוא מנווט בין שלל עולמות תוכן, לימודים אקדמיים וקריירה מדהימה. הוא חתום יחד איתי על כל ההישגים שלנו בשנים האחרונות. הוא שותף מלא לתנועת "צעירים", לרעיון ולתנועה המדהימה שיצרנו יחד".

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

ליעד מרום צילום FREEPIK

6 דרכים בהם תוכלו לשפר את האנגלית שלכם פלאים!

תפריט נגישות