בית ספר טבנקין עובר מהפך לקראת פתיחת שנת הלימודים תשע"ט. התלמידים ייהנו מ-15 כיתות לימוד חדשות שנבנו בשיטת בנייה מתועשת. 13 מהן כבר עשו את דרכן מהמפעל אל רחבת בית הספר כשהן מוכנות וחדשות לחלוטין, כך שלמעשה בשטח לא תתבצע בניה נוספת כלל למעט הובלה,העמדה וההרכבה של הכיתות. בשבוע הבא יגיעו עוד 2 כיתות כאלו וכן שירותים.
יעניין אותך גם
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של בת ים ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של בת ים ניוז
תערוכה להיט: בוגרי הפקולטה לעיצוב יעשו לכם ריסטרט לראש וללב
"הוצאתי גופה מהמים": מציל הנער שטבע בשבת מספר
כזכור, האגף המזרחי של בית הספר טבנקין הוכרז לפני מספר חודשים כמבנה מסוכן וכיתות הלימוד פונו ממנו ושוכנו במרכז הקהילתי בית צדיק הסמוך לבית הספר. לאחר תכנון ממושך, שכלל תיאום עם הצוותים החינוכיים ועם הורי התלמידים, הוחלט על הקמת כיתות חדישות בשיטת הבנייה המתועשת, שנבנו כאמור על פי מפרט מותאם לצרכי התלמידים והמורים.
הכיתות נבנות בצורה ניידת על מנת לתת מענה לתלמידי בית הספר "טבנקין" וכן לצוות ההוראה ובמקביל לעבוד על תחזוק מבנה בית הספר הקיים. הכיתות תוכננו ונבנו לפי מפרט ובהתאם לתקנים ולסטנדרטים המחמירים ביותר של מכון התקנים, שרות הכבאות, פיקוד העורף, משרד החינוך ועוד.
במקביל לכיתות החדשות, התלמידים והצוות החינוכי ייהנו מרחבה מרכזית מוצלת שתשמש אותם להתכנסות לכיתות ורחבה מרוצפת מוצללת נוספת שתשמש את הילדים בין ההפסקות.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il