יום חמישי , מאי 22 2025
 
ראשי / אנשי השבוע: הסבתא של חולי הסרטן

אנשי השבוע: הסבתא של חולי הסרטן

מניה שנפיק - בת ה 90 מתנדבת ותיקה ומסורה של "האגודה למלחמה בסרטן" סניף בת-ים, על אף גילה המתקדם, פועלת ללא לאות במגוון פעילויות של "האגודה למלחמה בסרטן".

הסבתא של חולי הסרטן
הסבתא של חולי הסרטן

אנשי השבוע של חדשות בת ים חולון: מניה שנפיק, אשר עוסקת בין השאר בפיזור קופות התרמה בבתי עסק בבת ים ובאיסופם, והיא מהווה חוליה חשובה בצוות המתנדבים יחד עם איציק בן זוגה. גולת הכותרת של פעילותה רבת השנים הוא הקשר האישי שמניה יוצרת עם החולים, בין אם בביקורים אצל החולים בביתם או ביחידה האונקולוגית בבית החולים "וולפסון".

סניף האגודה בבת-ים "אימץ" את היחידה, מתנדבי הסניף מבקרים את החולים במחלקה מחלקים להם שי צנוע בכל חג, מעניקים כובעים וצעיפים שנסרגים בעבודת יד על ידי מתנדבים בעיר, וכן על ידי מועדוני קשישים וקבוצות של סורגות.

מעת לעת מגיעה מניה לבית החולים ומנצלת את חלוקת השי על מנת לשוחח עם כל חולה וחולה, מניה מעודדת ומחזקת את החולים ומפיחה בהם תקווה וכוח והכל באהבה וברגישות שאין כמותם.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

בסט לינקס קרדיט התמונה: Andrea Piacquadio באתר PEXELSpexels-photo-3760067_1741774441683

צוואות בקהילה החרדית: ניתוח משפטי-הלכתי של סוגיות ירושה ייחודיות

תפריט נגישות