בראיון לחדשות 'חולון בת ים ניוז' מספרת מקורבת לגננת על השבוע הקשה שעברה לאחר מכן ועל ההאשמה כלפי ההורים הנוהגים בילדים בכפפות של משי. "בתחילת השבוע היתה לה עבודה, פתאום הודיעו לה שזה לא מסתדר כי ההורים כועסים. היא עברה יומיים קשים אבל היא תמשיך, היא אישה חזקה".
מקורבת לגננת שכמעט גרמה להורים להשבית את גן הילדים מספרת על האישה, הקריירה, והפחד מפני הבאות: "אלו דברים שקורים רק בעידן האינטנרט והשיימנג. נורא קל להרוס חיים של בן אדם. גננת למופת. מישהי עם ערכים של 'פעם'. מי שטוען שהיא 'הזניחה' לכאורה את הילדים לא מבין על מה הוא מדבר. אני רואה הורים בקניון יושבים בקפה ונותנים לילדים לשחק בטלפונים- זאת לא הזנחה?. עושים כל מה שהילד אומר ולעולם לא מעמידים אותו במקום- זאת לא הזנחה?".
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ חדשות חולון – להצטרפות
כל כותרות השבוע ישירות למייל – הירשמו כאן
המקורבת מוסיפה ומספרת על הקושי הרב ועל ההבנה ללב ההורים: "כשיש סיפורים קשים על מקרים של הזנחה אמיתית ברור שאנשים יראו צלי הרים כהרים. אבל לא במקרה הזה. היא קל להרוס קריירה של אישה שהקדישה את החיים שלה לחינוך לגיל הרך. אישה שיכלה להיות מנכ"לית והעדיפה לעסוק בילדים.
הטענות נגדה שקריות, ואם קרה מקרה אחד שבו היא נאלצה לתת לילד לעשות פיפי במכנסיים- לא צריך להרוס קריירה בגלל זה.
יתרה מכך, אני רוצה לראות אמא אחת שלא שלחו אותה לעשות פיפי במכנסיים כשהיתה ילדה או אבא אחד שגננת לא דחפה אותו כשהוא התקרב למספריים או למקום שהוא לא אמור להיות פה.
אני אישה מבוגרת, אני זוכרת את הגננת שהיתה מפליקה לי. אז מה? הפכתי משותקת? איבדתי יכולת עבודה? ההורים רוצים גננות ממרגרינה ואחר כך מתפלאים שהילדים יוצאים פראי אדם".
לחצו לייק לעמוד הפייסבוק והישארו מעודכנים – בת ים חולון ניוז
רוצים להגיב לכתבה, כנסו לקבוצה – חולון ניוז – כל מה שקורה בעיר
האישה שגרמה לי לעזוב את המקצוע
לעומת המקורבת המסנגרת, סייעת שעבדה עם אותה הגננת לפני כמה שנים מספרת על החוויה הקשה וההחלטה לעזוב את המקצוע:
"לפני כמה שנים הייתי אמא צעירה בעצמי. חיפשתי מקצוע שיוכל לאפשר לי להיות עם הילדים שלי כמה שיותר. הלכתי להיות סייעת. עבדתי שנתיים ובשלישית הכרתי את אותה הגננת. חשבתי שאני זאת שלא בסדר. זאת שלא נהגה בילדים כראוי. אבל מיום ליום הבנתי שהילדים במצוקה, שהגננת מונעת ממני לחבק ילד בוכה או גוערת בי כשאני מעירה לה שהילדים בחוץ יותר מדי זמן. הרגשתי שלא עשיתי מספיק עבורם, כשהיו צריכים אותי ואני בקלות רבה מדי פגעתי בילדים רק כי מישהי אמרה לי. החלטתי לעזוב את המקצוע".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il
בת ים NEWS בת ים NEWS 