מתנדבים רבים ובני זוגם השתתפו באירוע, שהתקיים בשבוע שעבר בתיאטרון חולון, במעמד ראש העיר, מוטי ששון, האזינו לדברי ברכה ונהנו ממופע שבו בוצעו שירי להקת כוורת.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של בת ים ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של בת ים ניוז
מוטי ששון בירך: "להיות מתנדב זה לא דבר של מה בכך. כרוכים בזה רצון ויכולת, זמן פנוי, יכולת התמדה, יכולת הכלה ועוד. כיום, פופולארי מאד להתחבא מאחורי מקלדת, לתת עצות לאחרים ולהתלונן, אולם, מתנדבי חולון בחרו לקום ולעשות מעשה, לעזוב את אזור הנוחות שלהם ולהושיט יד לזולת ואין זה דבר מובן מאליו. כמה טוב לדעת שיש עדיין אנשים טובים באמצע הדרך שפועלים בשקט ובצנעה, מבלי להתבלט ומבלי לבקש גמול כלשהו על מעשיהם. תודה למתנדבי העיר על הפעולות מחממות הלב לטובת הקהילה שלנו".
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il