בית המשפט לעניינים מקומיים בחולון הרשיע החודש מהנדס, שתכנן שלד בניין בשכונת גרין בעיר ולא מילא את תפקידו כראוי. ההרשעה, בעקבות החלטה יוצאת דופן של הפיקוח על הבנייה בעיריית חולון, לפעול נגד המהנדס בהליך פלילי ולא רק נגד בעלי הנכס.
במסגרת פעולות שעורך הפיקוח על הבנייה בעיריית חולון על בנייה שמתבצעת בהיתר, אותרה לפני כמה שנים בשכונה האמורה בנייה אסורה שסוטה מההיתר. נגד הבנייה האסורה הוכן תיק חקירה ובמקביל החל טיפול בהליך פלילי נגד בעלי הנכס. כמו כן, בצעד יוצא דופן, הוחלט לפעול בהליך פלילי גם נגד עורך הבקשה, שהוא המהנדס שאחראי לתכנון שלד הבניין, שלא מילא את תפקידו כראוי, לא פיקח על תהליך הבנייה, לא התריע כאשר גילה סטיות בנייה בשטח ולא דיווח על כך לעיריית חולון.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ חדשות חולון – להצטרפות
רוצים להגיב לכתבה, כנסו לקבוצה – חולון ניוז – כל מה שקורה בעיר
בהתאם לכך, הוגש כתב אישום נגד בעלי המקרקעין בגין בנייה אסורה שנעשתה בסטייה מהיתר וכן נגד עורך הבקשה, שתפקד גם כמתכנן שלד המבנה. בכתב האישום פורט כי בבנייה האסורה נכללו, בין היתר: גדר היקפית חדשה, ביטול חנייה, הגדלת שטח מרפסות ועוד.
בדיון שהתקיים החודש בבית המשפט לעניינים מקומיים בחולון, הגיע התובע העירוני, עו"ד יניב טל, להסדר טיעון עם בעלי הנכס ואילו כבוד השופט אמיר צ'כנוביץ החליט להרשיע את המהנדס, כאשר גזר הדין יינתן בהמשך.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il