תוצאות סקר הבחירות הראשון בבת ים ביוזמת אתר החדשות בת ים חולון NEWS בו לקחו חלק 805 גולשים נותן תמונת מצב לגבי המתמודדים בעיר. אומנם לא מדובר בסקר של חברת סקרים רשמית אבל מאפשר תמונת מצב על בסיס הכוח של כל כל אחד מהמועמדים.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של בת ים ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של בת ים ניוז
בניתוח תוצאות ההצבעה של הסקר המנצח הגדול הוא צביקה ברוט, 37.1% מהצבעות הגולשים, במקום השני צביקה רובין עם 18%, הרחוק מאחור ראש העיר המכהן, יוסי בכר, 11.7%.
האישה היחידה בבת ים שמתמודדת לראשות העיר, קטי פיאסצקי מורג הגיעה למקום הרביעי עם 11.2%.
אלה שנמצאים באחוזי התמיכה מתחת 10%,
אלי יריב – 9.6%
אלי בוסקילה – 7.6%
ירון לוי – 4.8%
על פי הנחיות ועדת הבחירות המרכזית – הסקר ביוזמת אתר בת ים חולון NEWS, הוא אינו מדגם מייצג ולא נעשה על ידי חברת סקרים. הסקר לא התבסס על שיטות סטטיסטיות מוכרות אלא הצבעה אינטרנטית. ולא ניתן להסיק ממנו מסקנות לגבי דפוסי הצבעה או עמדות של הציבור.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il