ביום שבת התקיימו חצי הגמר והגמר של משחקי נבחרות כדורשת פרו של איגוד הכדורשת שערכו בשבועות האחרונים. את הפסגה כבשה כפר סבא החזקה מאוד שלאורך כל המשחקים הראתה ביצועים יוצאי דופן, ומשחק קבוצתי מתוקתק. במקום השני ממוקמת הנבחרת הסינדרלה של המשחקים, אבן יהודה.
יעניין אותך גם
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של בת ים ניוז
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של בת ים ניוז
מתקנים מחשבים בחינם: בדרך להייטק מתנדבים במגה בית
הדרך אל התמ"א: חולון מקימה מינהלת להתחדשות עירונית

נבחרת כפר סבא הוכיחה מקצועיות. לכידות ועמידה באתגר לא פשוט כשלקחה את המקום הראשון גם כאלופת המחוז וגם כאלופת המדינה בטורניר הנבחרות PRO 2018, במאזן מושלם של 9 ניצחונות רצופים, שזיכו אותה בתואר האלופה ובזכות לייצג את ישראל במשחקי המכביה 2019 שיתקיימו בבוקרשט.

המפגש על מקומות 3-4 בין רעננה לחולון, 2 המפסידות של החצי סיפק משחק מסקרן לעיני עשרות אוהדים רעננים וחולונים שעודדו בקולניות את הקבוצות מהיציע.

המערכה הראשונה מסתיימת בתוצאה 25:19 לטובת חולון והעסק נראה גמור. אך לא כך חשבה הקבוצה הרעננית שעלתה למערכה השניה בנחישות,
במשחק שווה עין והגנת ברזל ועם הקהל המעודד, רעננה משווה את המשחק עם 25:19. הולכים למערכה קובעת.
רעננה ממשיכה בתנופה ובמומנטום והמערכה מסתיימת בתוצאה 15:9 לרעננה, 2:1 במשחק כולו ובסה"כ במקום השלישי מתוך 30 נבחרות עירוניות שהשתתפו בטורניר.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il
בת ים NEWS בת ים NEWS 
