בעקבות השרב הכבד בארץ החליטה עיריית חולון כי לא תאפשר הדלקת מדורות בשטחה. כזכור, כבר לפני מספר ימים הציעה העירייה לתושבים להחליף את מנהג הדלקת המדורות ולהצטרף לפעילות עירונית ללא תשלום תחת הסיסמא- "חולון מדליקה גם בלי מדורות" לצורך כך, הציעה העירייה לספק ללא עלות פעילות דוגמת הצגה, מופע או סדנה.
מהעירייה נמסר: לאור תנאי מזג האוויר השרבי ובכדי להבטיח את שלומם ובטיחותם של תושבי חולון, עיריית חולון מודיעה כי נאסרת הדלקת מדורות בכל רחבי העיר היום ומחר. צוותי הפיקוח העירוני יפעלו במתכונת מתוגברת לאכיפת איסור זה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתםבפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל desk@d-news.co.il
בת ים NEWS בת ים NEWS 